Trening za mreVUŽ predstavnike Hercegbosanske županije

Za mreVUŽ predstavnike Hercegbosanske županije, u Livnu je, od 26. do 28. novembra 2014. godine, organizovan dvodnevni trening, na kojem su učesnici dobili priliku da unapređuju liderske kapacitete, koji će im pomoći da na efikasniji način upravljaju mrežom te zastupaju interese i potrebe srednjoškolaca u ovoj županiji. Tokom treninga, izvršena je analiza rada mreže te detaljno razrađen plan rada mreže za iduću 2015/2016. godinu. Nakon prezentacije ciljeva i aktivnosti, definisani su vremenski okviri realizacije aktivnosti i izabrano je novo rukovodstvo mreVUŽ-a Hercegbosanske županije.

Program razvoja mreža savjeta/vijeća učenika u BiH, koji realizuje ACED u partnersvu sa OKC-om, finansijski je podržan od strane Evropske unije, NED-a (National endowment for democracy) i BTD-a (Balkan trust for democracy)

[button id=”” style=”filled” class=”” align=”” link=”http://aced.ba/site/projekti-2/36-201-promovisanje-ucesca-ucenika-u-demokratskim-reformama/” linkTarget=”_self”bgColor=”accent1” hover_color=”accent2” font=”15” icon=”” icon_placement=”left” icon_color=””]Opširnije o projektu [/button]

Share