U Prijedoru dodijeljeni sertifikati redovnim polaznicima Preduzetničke akademije

U sklopu projekta “Promocija socijalnog preduzetništva i društveno odgovornog poslovanja” ,koji finansira Evropska unija a koji zajednički realizuju NVO Svjetionik iz Prijedora i Agencija za saradnju, edukaciju i razvoj ACED Banja Luka, u Prijedoru su dodijeljeni sertifikati redovnim polaznicima Preduzetničke akademije.

Preduzetnička akademija je organizovana u saradnji sa “Visokom školom za ekonomiju i informatiku” i Razvojnom agencijom PREDA iz Prijedora.
Učesnici akademije – studenti i učenici završnih godina sa preduzetničkim sklonostima i ambicijama i dobrim poslovnim idejama, te početni preduzetnici, bili su u prilici da u proteklih dva mjeseca prisustvuju obuci koja je uključila sedam praktično orijentisanih modula (“Od ideje do registracije biznisa”; “Kako ovladati i dominirati tržištem”; “Upravljanje sistemom kvaliteta”; “Finansijski menadžment”; “Strategijski menadžment”; “Poslovna komunikacija”; “Priprema poslovnih planova”).
Predavači su bili iskusni praktičari sa dugogodišnjim iskustvom u bavljenju preduzetništvom i pružanju konsultantskih usluga preduzećima. Pored Prijedora, Preduzetnička akademija se još održava u Banja Luci i u Velikoj Kladuši, a planirana je organizacija još dva ciklusa u toku 2016. godine. Najuspješniji polaznici sa najkvalitetnijim poslovnim planom će biti podržani u realizaciji svojih preduzetničkih namjera.

Share