ACED i NVO Svjetionik organizuju Preduzetničku akademiju u Banjaluci i Prijedoru

U okviru projekta „Promocija socijalnog preduzetništva i društveno odgovornog poslovanja“, koji implementiraju Agencija za saradnju, edukaciju i razvoj ACED iz Banja Luke i Udruženje građana „Svjetionik“ iz Prijedora a finansira Evropska unija, u partnerstvu sa obrazovnim institucijama i ostalim partnerima, održaće se

Preduzetnička akademija

FinalPlakati

Preduzetnička akademija namjenjena je učenicima i studentima završnih godina, sa preduzetničkim ambicijama i sklonostima kvalitetnim poslovnim idejama, kao i preduzetnicima početnicima.

Akademija će biti održana u Banjoj Luci (Banja Luka College),  i u Prijedoru (Gradska razvojna agencija PREDA) u toku aprila i maja 2016. godine. Svaki ciklus Akademije za svaku od prethodno pobrojanih lokacija uključiće 20 polaznika (ukupno 40 polaznika za obe lokacije).

Preduzetnička akademija će biti organizovana kroz 7 praktično orijentisanih modula. Moduli će se realizovati u dva dana u toku jedne sedmice, u poslijepodnevim terminima. Teme modula uključuju:

  1. Od ideje do registracije biznisa
  2. Komunikacija
  3. Kako ovladati i dominirati tržištem
  4. Finansijsko planiranje
  5. Upravljanje ljudskim resursima
  6. Posjeta privrednim subjektima
  7. Pisanje poslovnih planova

Predavači će biti iskusni praktičari sa dugogodišnjim iskustvom u preduzetništvu i pružanju konsultantskih usluga preduzećima.

Polaznicima će biti dodijeljenji sertifikati o pohađanju akademije, a najuspješniji  mogu da očekuju i podršku pri realizaciji svojih preduzetničkih ideja.

Polaznici će se odabrati putem javnog poziva, a kriterijumi za izbor uključuju interes za bavljenje preduzetništvom i kvalitet poslovne ideje.

Svi zainteresovani polazici, studenti, učenici i preduzetnici početnici, treba da popune prijavni obrazac i da ga pošalju na: info@nvo-svjetionik.org, najkasnije do 15. marta 2016. godine.

Komisija za izbor kandidata procjeniće popunjene prijave i obaviti dodatne razgovore sa najbolje ocjenjenim kandidatima.

[button id=””style=”filled” class=”” align=”” link=” http://aced.ba/site/wp-content/uploads/2016/02/Prijavni-obrazac.doc” linkTarget=” _self” bgColor=”accent1” hover_color=”accent3” font=”15” icon=””icon_placement=”left” icon_color=””]Preuzmite[/button]

Share