Poziv za iskazivanje interesa za umrežavanje u ruralnom razvoju

Pozivaju se sve organizacije koje se već bave aktivnostima i projektima u polju ruralnog razvoja i/ili žele da se uključe u rad na aktivnostima predviđenim ACoRD projektom, da ispune upitnik u prilogu i pošalju ga na mail adresu: s.janjetovic@aced.ba do 31. jula 2013. i na taj način iskažu svoj interes za umrežavanje u ruralnom razvoju i pruže svoj doprinos provođenju ovog projekta.

Slanjem upitnika, organizacije izražavaju svoju suglasnost s Okvirom za uspostavljanje suradnje na projektu ACoRD. Informacije o organizacijama koje dostave upitnik i izraze svoju zainteresiranost za umrežavanje u ruralnom razvoju u Bosni i Hercegovini bit će unesene u bazu podataka koja će se razviti u okviru ACoRD projekta.

Projekt ACoRD je dvogodišnji projekt koji financira Delegacija Europske unije u Bosni i Hercegovini u okviru “Programa za podršku civilnom društvu 2012”. Projekt ACoRD provodi nevladina organizacija ACED (Agencija za saradnju, edukaciju i razvoj) iz Banja Luke, s partnerima REDAH iz Mostara, Udruženje građana „Nešto Više“ iz Sarajeva, LAG Una-Sana iz Sanskog Mosta i ELARD iz Brisela.

Share