Održan sastanak partnera u Tuzli

12.1.2015. godine u okviru realizacije projekta ,,Osigurati pristup pravdi za svjedoke/žrtve kroz jačanje postojećih i uspostavljanje novih mreža podrške svjedocima diljem Bosne i Hercegovine’’ koji je finansiran od strane Evropske unije, održan je prvi sastanak partnera na projektu.

U Tuzli su bili prisutni predstavnici sve četiri organizacije: Vive Žene iz Tuzle, UG ,,Medica’’ iz Zenice, Fondacija ,,Udružene Žene’’ iz Banja Luke i ACED. Cilj ovog sastanka je bio da se uspostave principi rada na projektu, usaglase administrativno – finansijske procedure te plan rada.
Uspostavljanjem ovih principa, stvorena je osnova za dalji rad i dogovoreno je da se naredni sastanak projektnih partnera održi 16.02.2015. godine u Banjaluci.

[button id=”” style=”filled” class=”” align=”” link=”http://aced.ba/site/projekti-2/61-132-osiguranje-pristupa-pravdi-za-svjedokezrtve-kroz-jacanje-postojecih-i-uspostavljanje-novih-mreza-podrske-svjedocima-u-bosni-i-hercegovine/” linkTarget=”_self”bgColor=”accent1” hover_color=”accent2” font=”15” icon=”” icon_placement=”left” icon_color=””]Opširnije o projektu [/button]

Share