Počela sa radom web stranica www.svjedocipravdapristup.com

Počela sa radom web stranica www.svjedocipravdapristup.com – Agencija za saradnju, edukaciju i razvoj #componentDiv { VISIBILITY: hidden } @import “templates/default.css”;

U okviru realizacije projekta ”Osiguranje pristupa pravdi za svjedoke/žrtve kroz jačanje postojećih i uspostavljanje novih mreža podrške svjedocima u BiH” sa radom je počela i zvanična web stranica www.svjedocipravdapristup.com.

Internet stranica je namijenjena profesionalcima, svjedocima/žrtvama kao i za informisanje javnosti o realizaciji projektnih aktivnosti. Na stranici se nalaze informacije gdje su sve uspostavljene mreže podrške svjedocima u BiH, kontak informacije organizacija koje reliziraju projekat, kao i novosti.

Pomenuti projekat realizuju UG „Vive Žene“ Tuzla u partnerstvu sa tri nevladine organizacije: U.G. „Medica“ Zenica, Fondacija „Udružene žene“ Banja Luka i Agencija za saradnju, edukaciju i razvoj „ACED“ Banja Luka. Projekat se realizuje u periodu od 1.1.2015. do 31.12.2017. godine uz finansijsku podršku Evropske unije.

[button id=”” style=”filled” class=”” align=”” link=”http://aced.ba/site/projekti-2/61-132-osiguranje-pristupa-pravdi-za-svjedokezrtve-kroz-jacanje-postojecih-i-uspostavljanje-novih-mreza-podrske-svjedocima-u-bosni-i-hercegovine/” linkTarget=”_self”bgColor=”accent1” hover_color=”accent2” font=”15” icon=”” icon_placement=”left” icon_color=””]Opširnije o projektu [/button]

Share