Uspješno završen još jedan ciklus Preduzetničke akademije

U okviru projekta Promocija socijalnog preduzetništva i društveno odgovornog poslovanja uspješno je završen još jedan ciklus Preduzetničke akademije. Ovaj projekat realizuju Agencija za saradnju, edukaciju i razvoj ACED Banja Luka i NVO ,,Svjetionik” iz Prijedora, a finansira Evropska unija.

Preduzetnička akademija je organizovana u Banjaluci i Prijedoru, u periodu od 26.03.2016.-27.04.2016. godine. Ovaj ciklus u Banjaluci je uspješno završio 21 polaznik, a u Prijedoru 22 polaznika. Svim polaznicima su uručeni sertifikati o uspješno završenoj edukaciji Preduzetničke akademije. Program akademije je obuhvatio sljedećih 7 modula: Od ideje do realizacije; Poslovno planiranje; Kako ovladati i dominirati tržištem; Identifikacija ulaganja, prihoda i troškova; Izvori finansiranja i efekti plana; Posjeta privrednim subjektima; Finalizacija poslovnog plana, koje su vodili iskusni predavači.  Cjelokupan program Akademije je bio praktično orijentisan, interaktivan, i prilagođen razumijevanju i potrebama ciljne grupe polaznika. Tokom obuke polaznici su sa predavačima razvijali inicijalne poslovne ideje.

Pored edukacije, ACED i NVO ,,Svjetionik“, u saradnji sa Virtuo d.o.o. za tri polaznika su obezbijedili poklon-vaučere za 3 mjeseca gratis korištenja usluga Virtuo d.o.o. + 3 mjeseca sa 30 % popusta. Takođe, u saradnji sa DigiVox agencijom za digitalni marketing, za jednog polaznika Akademije je obezbijeđena besplatna izrada web stranice.

Share